• Interior

  #interior Boek met kleine stillevens, gefotografeerd bij de bewoonster thuis. Foto's bewerkt en daarvan een boek gemaakt, voorzien van tekst.


  www.blurb.com/b/8981765-interior
 • Tijd voor...

  Tijd voor ... Het is niet altijd even gemakkelijk om ergens rustig de tijd voor te nemen, of dat nou is voor de dingen die je doet, voor iemand anders of voor jezelf. Dit boek met haar kleine verzameling beelden is een eerste aanzet tot een grotere serie beelden die gelegenheid bieden om een moment stil te staan. Om even te verdwalen in wat je ziet, zodat je wat energie opdoet om weer verder te gaan. Of juist besluit om meer Tijd te nemen voor ... Tijd voor ... is een eerste selectie uit bijna 150 dagfoto's die eerder zijn verschenen op facebook (Susan Hol Taalbeeldtaal) en twitter (@Susan_Hol).


  www.blurb.com/b/4278490-tijd-voor?ebook=482903
 • Het Doordewijkertje 2013

  Artikel over de samenwerkingsproject met RubbishDesign (Ankie Wessels).


  www.rubbishdesign.nl
 • The Difference of 25 2015-2016

  Creatief blog. Elke 1e van de maand een nieuw thema, voor de 21e van de maand kunstwerk mailen aan Roos Kluvers, 25e van de maand publiceert zij de collage van alle kunstwerken.


  difference25.blogspot.com
 • FSHD stichting 2013

  I.v.m. veiling om donaties voor onderzoek FSHD (spierziekte) binnen te halen. Werk beschikbaar gesteld, gepubliceerd op de site FSHD en tentoongesteld tijdens de veiling.


  www.fshd.nl/114-bloemen-op-fshd-feest-2013/veiling?start=84
 • Kunstbeeld 2013

  Eigen versie van 'diefstalfoto' naar aanleiding van ontvreemding kostbare monstrans uit Museum Catharijneconvent. Gepubliceerd in Kunstbeeld, nr 3, 2013